Gert Van Dyck Gert Van Dyck

 

Gert Van Dyck
 
 
Facebook
x
GBL Herenthout
x
x
 

Hobby

Gert Van Dyck

Op zesjarige leeftijd ben ik beginnen voetballen bij KFC Herenthout. Met heel wat kameraden hebben we alle jeugdreeksen doorlopen en een schitterende tijd beleefd! Op het moment dat ik mijn eerste stappen zette bij de eerste ploeg strooide rugproblemen roet in het eten. Twee operaties later ben ik gaan uitbollen bij FC Fiat waar ik momenteel alleen nog actief ben als penningmeester.

Op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging ontdekte ik al snel de liefde voor de fiets! Wekelijks kilometers malen met de gasten van WTC Molenhuis geeft me enorm veel voldoening (als ik kan volgen tenminste!).

Beroepsmatig ben ik actief als hoofdafgevaardigde van het ACV en ook deze passie neem ik mee naar huis. Bij de regionale afdeling van ACV Herenthout probeer ik mijn steentje bij te dragen binnen een team van super ervaren mensen!

Of gemeentepolitiek een hobby is of meer een bijberoep... daar valt over te discussiëren! Als GBL-ondervoorzitter en gemeenteraadslid is het zeker een uit de hand gelopen hobby te noemen. Een hobby die ik nog altijd met heel veel goesting beleef.

 

copyright © 2011 Gert Van Dyck - powered by Creative Solutions Content Manager